Våre tjenesterVi jobber med hele verdikjeden i markedsføring - fra produkt, rådgivning, strategier og ideer til produksjon og distribusjon.

Image

"Vi skal kjenne våre kunder - og gi best effekt, i hele Norge!"


Distribusjon


Direkte annonsering på Haugesunds avis - regionens største mediekanal på nett, e-avis og print. Vi kan også distribuere dine kampanjer på Nettavisen, Amedias 73 lokalaviser, 43 samarbeidende aviser, samt på Google og via sosiale medier.


Utvidet dekning:
Nå dine målgrupper på de kanalene de er. Vi tilbyr utvidet dekning på andre nettaviser og nettsteder, samt på Facebook, Instagram, Snapchat, Google søk og display eller via Amazon.

Rådgivning


Våre rådgivere og selgere har mange tiårs erfaring fra mediebransjen. Vi kan gi råd både innen det aller siste av digitale kanaler og innen tradisjonelle kanaler. Vårt mål er alltid å gi deg mest mulig effekt for dine markedsinvesteringer, uavhengig av kanalvalg.


Innholdsoptimalisering
Vi optimaliserer og overvåker trafikken kontinuerlig for å oppnå de beste resultatene på alt av kommersielt innhold i våre flater. Slik sikrer vi at ditt budskap når ut til riktig tid, i rett kanal, til riktig målgruppe.

Innholdsproduksjon


Uansett hva du trenger kan vi lage det sammen med våre samarbeidspartnere. Vi lager innholdsproduksjoner med tekst, bilder og film og kan produsere både nettsider og landingssider for kampanjer. Vi produserer selvsagt også alt av grafisk annonsemateriell for våre kunder, om ønskelig.

Ide & konsept


Vi er med på ideutvikling og leverer komplette løsninger innen innholds-markedsføring. Vi leverer også konsepter som passer inn sammen med andre planlagte markedsaktiviteter hos våre kunder.

Sosiale medier


Vi leverer innhold tilpasset sosiale medier. Dette kan vi både distribuere på kundens egne kanaler og i våre sosiale kanaler. Slik kan vi spre innhold som engasjerer, både som annonserte, sponsede og organiske poster.

Søkemotoroptimalisering


Er dine nettsider optimalisert slik at de som søker etter dine produkter og tjenester finner deg lett. Vi har spisskompetanse i å lage innhold som treffer både bruker og søkemotorene, slik at ditt innhold lever videre etter endt kampanje. Vi bistår med SEO i våre og annonsørens egne flater, og gjør innholdet ditt tilgjengelig. Slik gir det potensielle kunder merverdi og bringer dem til din butikk.


Innholdsoptimalisering
Vi optimaliserer og overvåker trafikken kontinuerlig for å oppnå de beste resultatene på alt av kommersielt innhold i våre flater. Slik sikrer vi at ditt budskap når ut til riktig tid, i rett kanal, til riktig målgruppe.

Analyse


Innsikt og transparens er viktig i vårt arbeid. Etter endt kampanje sender vi en fullstendig sluttrapport slik at du som annonsør får innsikt i hele kampanjeforløpet - både på våre kanaler og der vi har sørget for utvidet dekning i andre kanaler.

Nettsider & design


Vi gjør også alt av grafisk produksjon og kan tilby både print og komplette nettsider til din kampanje. Vi ønsker å skape visuelle og digitale løsninger som tilfører verdi og stolthet til ditt selskap. Gjennom vårt nettverk i Amedia og eksterne leverandører kan vi levere det meste innen design, foto, film og nettsideutvikling.

Enkleste veien til hele HaugalandetVårt mål er å hjelpe deg som kunde med å få full effekt for dine markedsinvesteringer. Det gjør vi ved å jobbe tett sammen med deg om dine målsetninger, målgrupper, innhold og resultater.

Vil du vite mer, kontakt oss