Skaff deg den beste markedsføringen når du skal selge huset dittNår du skal velge boligmegler bør du forvisse deg om at han eller hun bruker Haugesunds Avis som markedskanal. Vi har kombinert våre kanaler, som er regionens sterkeste markedskanal, i en løsning sammen med Facebook, Instagram og Snapchat. Vi kaller den for "Reach Target"

Image

I vår eiendomsløsning har vi satt fokus på tre ting enkle ting.


1: Rekkevidde


Du skal nå så mange som mulig for å nå de som er passiv nysgjerrig i boligmarkedet. Dette er de som ikke har tenkt seg ut på boligmarkedet, men som kan bli lokket av en mulighet eller kjenner noen som trenger et sted å bo. Eksemplene er mange på foreldre som har funnet hus til borteboende barn som er i ferd med å bli ferdig med studier. Disse når vi med printannonser (som virker som bare det i 2019), bannerannonser og vår svært effektive boligkarusell.

2: Målretting


Markedsføring over tid er blitt kjempeviktig, spesielt når tiden det tar å selge en bolig er mellom 80 og 100 dager i snitt. Det har vi som den eneste aktøren i markedet tatt høyde for. Våre automatiske målgruppestyrte bannere starter når du legger boligen ut for salg og varer til boligen er solgt. Disse bannerne er også styrt mot mennesker som har vist interesse for boliger lik den du skal selge. Altså de som ser etter enebolig på Norheim blir eksponert for andre eneboliger til salgs på Norheim.

3: Sosiale medier


Vi gjør det enda spissere på sosiale medier. Over 80 % av de som skal kjøpe seg hus gjør det innenfor samme kommune, by, bygd eller nabolag som de allerede bor i. Her styrer vi etter algoritmer på geografi, adferd og interesse. Det betyr at vi sikter oss sylskarpt inn på de som er aktivt på jakt etter for eksempel leilighet, i et bestemt område. Her har vi på bakgrunn av tusenvis av kampanjer på Facebook og Instagram funnet den "perfekte" spendingen. Målet er ikke å bruke mest mulig penger på visninger, men få de beste visningene for minst mulig penger. Vår løsning gir deg med andre ord stor oppmerksomhet, markedsføring over tid og svært målrettet markedsføring.

Vi knuser bransjesnittet


At din boligannonse faktisk blir sett er også viktig. Der er Haugesunds Avis (og andre Amedia-aviser) i særklasse best i Norge - og faktisk i Europa. Dette kalles inscreen verdier og måler hvor mye av annonsen som blir sett i hvor lang tid. Her har vi mellom 85-90%, mens bransjesnittet er på under 65%.


"Våre meglere er veldig fornøyd med Haugesunds Avis sitt "Reach target" produkt"

Vivian Steensnæs - fagleder i EM1 Karmøy.

Konkurransedyktig priser


Vi vet at våre løsninger er konkurransedyktig på pris i markedet, og strengt tatt trenger du ikke andre markedsplattformer om megleren tilbyr deg en løsning fra Haugesunds Avis. Det betyr at du kan spare penger på å kutte bort andre leverandører.


Disse meglerne har vår totalløsning i dag:
  • Eiendomsmegler 1
  • Meglerhuset Rele
  • Eiendomsmegler Vest

Overbevist?Skal du selge bolig, spør om megleren har avtale med Mediebyrået i Haugesunds Avis. Det sikrer deg den enkleste veien til hele Haugalandet.

Vil du vite mer, kontakt oss